ДТП на Житомирщине: ГАЗель протаранила вылетевшую Audi - погибли трое. видео

12.02.2016 р. в 07:20, avtopoligon

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 11 лютого у Лугинському районі Житомирської області за участі легкового авто і «Газелі». Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження. Поліція звертається до водіїв із закликом зважати на дорожні умови й суворо дотримуватися заходів безпеки.

Близько 10 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими на 167 км автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Літки Лугинського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Попередньо з’ясовано, що водій автомобіля «Ауді», 49-річний житель Олевського району, рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Газеллю» під керуванням 57-річного коростенця.

Внаслідок ДТП загинули керманич «Ауді» та його 20-річний син-пасажир, а також водій «Газелі». Ще один 19-річний пасажир «Газелі» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.

За попередніми версіями, до фатальної ДТП могли призвести окремі чинники, такі як неврахування водієм легковика складних дорожніх умов, недотримання безпечної швидкості руху та неналежний стан шин коліс автомобіля (передні – літні, задні – стерті).

Остаточно усі причини та обставини будуть встановлені у ході досудового розслідування, розпочатого за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до водіїв транспортних засобів: під час поїздок неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не перевищуйте безпечну швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь дистанції та правил паркування. З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадам. Відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

За різкого погіршення погоди, по можливості, утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом.

Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області

==================================

Лугини: рятувальники деблокували потерпілого та тіла 3-х загиблих осіб в ДТП (ФОТО)

11 лютого о 09:36 до Служби порятунку «101» смт Лугини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 169 км автомагістралі Київ-Ковель. На місце події виїхали рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалось, що автомобіль марки «Ауді», не впоравшись із керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем марки «Газель», що рухався по своїй смузі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій і пасажир легковика, а також водій мікроавтобуса загинули. Пасажир, який їхав у «Газелі», вижив.

Для того, щоб розпочати аварійно-рятувальні роботи, насамперед фахівці ДСНС спільно з водіями автівок, що проїжджали повз, розтягли понівечені автомобілі.

Аби вивільнити травмованого пасажира мікроавтобуса, рятувальникам довелось спочатку розвантажити автомобіль. Далі за допомогою гідравлічних ножиців вони вирізали задню стінку, завдяки чому змогли дістатися потерпілого. Чоловіка було передано медикам швидкої допомоги.

Також за допомогою гідравлічного інструменту рятувальники вивільнили з обох автівок тіла 3-х загиблих. Усі обставини події наразі з’ясовуються.

Цікаві автомобільні публікації

Особенности выбора и ухода за шинами и дисками При эксплуатации автомобиля одним из важных аспектов безопасности и производительности являются шины и диски. Эти два элемента несут на себе ответственность за сцепление с дорогой и комфорт вождения. При выборе шин необходимо обращать внимание на их тип, размер, сезонность и индексы нагрузки и скорости
Автовыкуп: почему это выгодно, что нужно знать Самое основное преимущество услуг по выкупу авто компаниями - это скорость продажи, при том, что владелец авто может получить за машину 95-97% от рыночной стоимости.
Усовершенствовать Ланос: аксессуары и комплектующие Chevrolet или Daewoo Lanos, который стал классикой своего сегмента, предлагает владельцам уникальную возможность дополнить свой автомобиль разнообразными аксессуарами и комплектующими. Существует несколько важных элементов, которые могут сделать ваш Ланос еще более стильным и функциональным – какие же?
Терміновий викуп автомобілів у Києві: швидке та зручне рішення для власників У світі постійно змінюються обставини, і іноді власники автомобілів знаходяться в ситуаціях, коли терміновий викуп стає єдиним виходом. У цьому контексті велику популярність отримав викуп авто в Києві. Однією з провідних компаній у цьому напрямку є "AvtoPride", яка пропонує широкий спектр послуг для власників транспортних засобів.
Новый Toyota Hilux: совершенство в каждой детали Toyota Hilux - икона надежности и мощи в мире пикапов. Тойота Хайлюкс от Сити Плаза продолжает легенду, предлагая выдающуюся производительность, внедорожные возможности и стильный дизайн.
Еволюція автомобільних двигунів: від перших бензинових до сучасних електричних систем Перші двигуни ДВС були з одним циліндром і, щоб зробити силовий агрегат потужнішим, доводилось збільшувати об'єм циліндра. Згодом стали досягати більшої потужності шляхом збільшенням кількості циліндрів.
Виды боковых зеркал Хороший обзор и безопасность во время езды или парковки — ключевые параметры, которые дают боковые зеркала. Более того, законодательно автомобиль не может ездить по дорогах общего пользования без этих комплектующих или с разбитым зеркальным полотном.
Амортизаторы для надежной дорожной уверенности от УКР ПАРТС Работоспособные амортизаторы автомобиля играют ключевую роль в обеспечении комфорта и безопасности во время движения. Автомобиль подвергается воздействию разнонаправленных сил, которые могут повлиять на его управляемость и стабильность.
Ще більший та потужніший: чим здивує оновлений пікап Mitsubishi L200? Нещодавно у Таїланді відбулась презентація шостого покоління легендарного пікапа L200. Він збудований на новій рамі, має сучасніший салон та потужніший двигун.
Автомобільний газ: «задують» чи «надують»? Експерти перевірили якість блакитного палива на АЗС.
Японські чи китайські мотоцикли Мотоцикли – транспорт впевнених у собі людей, що цінують свободу, відчуття польоту та швидкість. Надійні «залізні друзі» є у багатьох випадках незамінними, і реальність така, що не лише байкери, але й пересічні водії постають перед потребою придбати техніку, яка служитиме довго і якісно. І при цьому коштуватиме порівняно недорого – адже економічної кризи в країні оминути не вдається нікому.
Когда менять воздушный фильтр Фильтрующие элементы – детали, отвечающие за защиту и нормальное функционирование ДВС.

Більше новин