Від Mercedes-Benz до Toyota: які автівки пропонують українцям до $5 тисяч

Від Mercedes-Benz до Toyota: які автівки пропонують українцям до $5 тисяч

08.11.2022 р. в 14:21, OLX

Вживані авто бюджетного цінового сегменту користуються неабияким попитом, адже зараз вони затребувані як на фронті, так і в цивільному житті. Які ж автомобілі з пробігом вартістю до $5 000 пропонували у вересні-жовтні та на які пропозиції найактивніше відгукувалися самі покупці — у свіжій аналітиці OLX Авто.

Яких авто на ринку найбільше?

За аналітикою OLX, у період з 13 вересня по 13 жовтня на ринку бюджетних вживаних авто переважали моделі бренду Mercedes Benz (190 оголошень). Також у п’ятірку автівок, які пропонували найчастіше, увійшли такі марки, як:

  • Ford — 170 пропозицій;
  • Renault — 155;
  • Fiat — 140;
  • Toyota — 105.

На які марки та моделі був найбільший попит?

Водночас упродовж останніх 30 днів покупців найбільше цікавили бюджетні варіанти позашляховиків американської марки Jeep. На одне оголошення про продаж авто цього бренду відгукувалися в середньому 17 охочих. Також список найпопулярніших марок доповнили:

  • BMW — 14 відгуків на 1 оголошення;
  • Great Wall — 13;
  • Daewoo — 11;
  • Alfa Romeo — 9.

Якщо виділити окремі моделі вартістю до $5 тис., то найчастіше українці цікавилися купівлею моделей Ford Sierra та Daewoo Nexia. Також у першій п’ятірці найпопулярніших авто — позашляховики Jeep Cherokee 90-х років випуску. Водночас аж дві моделі марок Renault i Mercedes-Benz мали високий попит серед покупців у вересні-жовтні. Це автівки Renault Kangoo Express i Renault 21, а також Mercedes-Benz 300 i Mercedes-Benz Vito.

10 найпопулярніших бюджетних автомобілів на OLX Авто (за кількістю відгуків)

Марка автомобіляМодельРоки випускуСередня ціна, USD
1FordSierra19911 000
2DaewooNexia1998/20051 111/2 000
3JeepCherokee1994/1996/19983 200/4 000/3 200
4RenaultKangoo Express1999/20081 300/3 950
5Great WallHover20074 000
6Renault211993611
7Mercedes-Benz3001989/19902 200/1 300
8ToyotaPicnic20003 400
9OpelFrontera20043 999
10Mercedes-BenzVito19974 150

*Дані OLX Авто (13.09.2022 — 13.10.2022)

Попит на гібридні авто зрівнявся з автівками на бензині

За типом пального в бюджетному сегменті вживаних авто традиційно переважають автомобілі на бензині — 88 541 оголошень у період з 13 вересня по 13 жовтня. Трохи менше пропонували автівки на газу — 78 315 оголошень. А от вибір серед дизельних авто був значно меншим — всього 31 636 оголошень. При цьому, у вказаний період самі українці найбільше цікавилися вживаними машинами на дизелі. Так, на одне дизельне авто припало в середньому 8 потенційних покупців. Водночас після весняного «буму» на альтернативний вид пального, зберігається і високий попит на гібриди. В середньому семеро охочих відгукувалося на одне оголошення про продаж гібридної автівки.

Цікаві автомобільні публікації

Особенности выбора и ухода за шинами и дисками При эксплуатации автомобиля одним из важных аспектов безопасности и производительности являются шины и диски. Эти два элемента несут на себе ответственность за сцепление с дорогой и комфорт вождения. При выборе шин необходимо обращать внимание на их тип, размер, сезонность и индексы нагрузки и скорости
Автовыкуп: почему это выгодно, что нужно знать Самое основное преимущество услуг по выкупу авто компаниями - это скорость продажи, при том, что владелец авто может получить за машину 95-97% от рыночной стоимости.
Усовершенствовать Ланос: аксессуары и комплектующие Chevrolet или Daewoo Lanos, который стал классикой своего сегмента, предлагает владельцам уникальную возможность дополнить свой автомобиль разнообразными аксессуарами и комплектующими. Существует несколько важных элементов, которые могут сделать ваш Ланос еще более стильным и функциональным – какие же?
Терміновий викуп автомобілів у Києві: швидке та зручне рішення для власників У світі постійно змінюються обставини, і іноді власники автомобілів знаходяться в ситуаціях, коли терміновий викуп стає єдиним виходом. У цьому контексті велику популярність отримав викуп авто в Києві. Однією з провідних компаній у цьому напрямку є "AvtoPride", яка пропонує широкий спектр послуг для власників транспортних засобів.
Новый Toyota Hilux: совершенство в каждой детали Toyota Hilux - икона надежности и мощи в мире пикапов. Тойота Хайлюкс от Сити Плаза продолжает легенду, предлагая выдающуюся производительность, внедорожные возможности и стильный дизайн.
Еволюція автомобільних двигунів: від перших бензинових до сучасних електричних систем Перші двигуни ДВС були з одним циліндром і, щоб зробити силовий агрегат потужнішим, доводилось збільшувати об'єм циліндра. Згодом стали досягати більшої потужності шляхом збільшенням кількості циліндрів.
Виды боковых зеркал Хороший обзор и безопасность во время езды или парковки — ключевые параметры, которые дают боковые зеркала. Более того, законодательно автомобиль не может ездить по дорогах общего пользования без этих комплектующих или с разбитым зеркальным полотном.
Амортизаторы для надежной дорожной уверенности от УКР ПАРТС Работоспособные амортизаторы автомобиля играют ключевую роль в обеспечении комфорта и безопасности во время движения. Автомобиль подвергается воздействию разнонаправленных сил, которые могут повлиять на его управляемость и стабильность.
Ще більший та потужніший: чим здивує оновлений пікап Mitsubishi L200? Нещодавно у Таїланді відбулась презентація шостого покоління легендарного пікапа L200. Він збудований на новій рамі, має сучасніший салон та потужніший двигун.
Автомобільний газ: «задують» чи «надують»? Експерти перевірили якість блакитного палива на АЗС.
Японські чи китайські мотоцикли Мотоцикли – транспорт впевнених у собі людей, що цінують свободу, відчуття польоту та швидкість. Надійні «залізні друзі» є у багатьох випадках незамінними, і реальність така, що не лише байкери, але й пересічні водії постають перед потребою придбати техніку, яка служитиме довго і якісно. І при цьому коштуватиме порівняно недорого – адже економічної кризи в країні оминути не вдається нікому.
Когда менять воздушный фильтр Фильтрующие элементы – детали, отвечающие за защиту и нормальное функционирование ДВС.

Більше новин